Welcome Guest ( Přihlásit se | Registrovat )

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Upozornění na statek Barochov
PříspěvekNapsal: 16 lis 2009 17:07 

Zdravím všechny koňáky
Na statku Barochov se změnilo vedení, majitel je cizinec, nerozumí koním a statek nechává pod nekvalifikovaným vedením. O koně není dobře postaráno, což znamená, že koně krmí plesnivým senem, neplní přání majitelů, koně nechávají na dešti.... S paní správcovou není žádná domluva, hned je vulgární a vyhrožuje vyhozením a když chcete odejít, tak po vás chce tří měsíční odstupné. Věřím, že když se vymění správcová, která se kvalifikovala za pouhé 4 roky místováním a s flaškou v ruce lahodného moku, tak bude zase vše v pořádku. Tímto Vás varuji před nejmenovanou paní. Nedělejme zaměstnání, na které nestačíme.

Předmět příspěvku: Re: Upozornění na statek Barochov
PříspěvekNapsal: 10 bře 2010 13:45 

Tak předně mám pocit že tento příspěvek není v souladu s pravidly fora ani se zákony ČR. Je to pomluva! Kdo chce hledat problém jistě ho najde, je skutečně smutné když někdo vstupuje do diskuze pouze s úmyslem někoho poškodit. Pochopitelně kdo chce hledat problém vždy ho najde ale to krmení plesnivým senem je už docela vážné obvinění nezakládající se na pravdě!
Místní poměry na statku Barochov znám a rozhodně ustájení zde patří k těm lepším.
Nemusí to tam vyhovovat každému, ale při tak velkém počtu koní je málokde postaráno tak výborně, v málokteré stáji se nechává větrat i v zimě a není cítit čpavek atd.
Pokud paní správcová někomu z osobních důvodů nevyhovuje nedává mu to právo házet po něm špínu!
Marto za tenhle příspěvek bych na Tvém místě zvážila omluvu byla by na místě.

PříspěvekNapsal: 04 kvě 2010 11:16 

chci se připojit k Martě. Na statku Barochov jsem se svým koněm prožila 11 let a bohužel sestupnou kvalitu péče jak o koně tak vztřícnost vůči majitelům mohu potvrdit. Rozhodně se nejedná o nepravdivé pomluvy, spíše o přátelské varovaní potencionálním zájemcům o ustájení na statku Barochov. O nějaké odbornosti v péči o vámi svěřené koně nelze hovořit a osoba tímto pověřená svojí vulgárností, arogancí, prolhaností a kladným vztahem k alkoholu ze statku vyštvala již desítku dlouholetých, do té doby spokojených klientů. Čas odpočinku, relaxace,radosti a pohody, což čas strávený s vlastním koněm dle mého názoru má být, se postupně díky prostředí v těchto stájích stal nepříjemnou, psychicky traumatizující záležitostí. Kdykoli jsem tam jela, čekala jsem " co zase bude????". Je mi toho velice líto, prožila jsem tam spousty krásných zážitku, ale Martě dávám plně za pravdu... Báječná místa dělají báječní lidé!!!!!!!!!

PříspěvekNapsal: 05 kvě 2010 05:34 

Dovolila bych si oponovat. O špatné péči není na místě hovořit. Byla jsem ve stáji, kde nic takového, jako tady, nebylo. Viz večerní čištění, ošetření každé ranečky, volání veterináře, pravidelnost odčervování apod. A krmení plesnivým senem také není pravda. Jestli je za plesnivé seno považováno seno nenačechrané, tak nevím.
Nikdo nikoho nevyštval. Všichni odešli sami. Když někdo zvyšuje hlas na majitele, to také není dobré. A co se člověk dovídá, jaké to tu bylo za bývalých správců, děs a hrůza. Všichni nejdřív na ně nadávají a nakonec je vychvalují. Chtělo by se to nejdřív zamyslet a pak něco psát

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2010 10:26 

Milovníci koní
Je smutné, co dokáže vytvořit závist a zloba,u nás na Barochově je pohodička a tímto Vás chci pozvat, aby jste se přijeli podívat. Nebudu reagovat na lživé pomluvy a chci, aby se každý přesvědčil sám na vlasni oči. Rádi Vás o naší odbornosti přesvědčíme. Za vše mluví spokojené stádo pupíčkú, jak oslovuji naše svěřence, kteří se pasou na obrovských pastvinách. Máme tady taky šampionku v parkurech, která mi dělá obvzláště radost. Tato kobylka měla velké zdravotní problémy a naší péčí a nejlepším veterinářem, s kterým spolupracujeme, může dále pokračovat ve své sportovní kariéře.

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]