Welcome Guest ( Přihlásit se | Registrovat )

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skippka
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 18:24 

Ahoj, tak dovolte abych se taky zapojila do představování;)
Jmenuji se Jitka, jsem ze Severních Čech - Litoměřice. Okolo koní se motám kolem 8-9 let, ale milovala jsem je od dětství ;) Už skoro tři roky vlastním jednoho čtyřletého lumpa A1/2 jménem Skippy;)
Obrázek
Moje další zájmy jsou korálkování, počítače, sezení s přáteli a tak dál :)
S koníkem se věnujeme přirozené komunikaci a do budoucna bych ráda např. nějaké hobby parkury :)

Předmět příspěvku: Re: Skippka
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 19:11 
Site Admin

Také tě u nás vítám. Děkuji i za první fotečku na tomto foru, máš nádherného koníka! Doufám že se budeš zapojovat i do dalších diskusí. :P

PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 21:21 

Jen co se zbavím čtvrteční maturity určitě se budu zapojovat více :)
Děkuji za pochvalu, vyřídím :)

PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 21:24 
Site Admin

Tak to ti držím palce, ale určitě to dobře dopadne!

PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 07:34 

Tak jsem úspěšně dokončila středoškolské vzdělání :) Konečně to mám za sebou. Měla jsem tři dvojky a jednu trojku z češtiny :D Nějak se mi nevyvedla poezie :D Odpoledne hned frčím za koníkama :)

PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 08:04 

jsem na tebe myslela,já se chystám na řidičák a učím se jak divá,když to čtu tak mi připadá že to všechno znám a umím a pak sedím v autě řídím a učitel se mě zeptá co a proč a jsem úplně mimo,já sice jedu dobře ale jak se mě zeptá proč tohle dělám adt tak začnu zmatkovatmám ještě asi 8 jízd a pak zkoušku ale jsem na blázinec :mrgreen:
Takže moc gratuluju,kam pak se chystáš dál :D

PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 08:20 

Zdravím vrstevníka, ze Skipouše taky vyrost fešák... už se těším, až budeš psát první závodní úspěchy...
A nesmím zapomenout na gratulaci k matuře, dneska je to právě 8let, co jsem maturovala a se stejnýma známkama :D jen ten trojec jsem měla z biologie :lol:
Příloha:
afotky 027_6_1.jpg [109.73 KiB]
603 krát

Profil Zobrazit autorovy stránky  

PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 11:15 

Holky díky moc za gratulace :) Jsem ráda, že to mám za sebou :)

Řidičák je v pohodě, jezdím skoro už 2 roky a zatím jsem urazila jenom zrcátko u spolujezdce (nemám odhad na tu stranu :D ) a dvakrát píchla :D během 14 dnů :D No ale svádím to na to, že jsme měli nové auto (teda jako staré, ale koupené nivě) a ne moc dobré pneumatiky :D

Evi, no na to si ještě počkáme :D Náš první úspěch byla vesnické JUJU hry a to jen to, že jsem to přežila běz újmy na zdraví a Skippouš se choval mezi koňmi jak profík :) Jinak bych to viděla na nějaké ty malé parkurky :) ale vzhledem k tomu, že jsme ještě neskákali a já teprv znova hledám jezdeckou kondici, tak si ještě počkáme :ú Ale není kam chvátat :)

Kessi: A kam dál? Mám přihlášku na veterině v Brně a pak na zemědělce v Praze )ČZU) Kdyby vyšla ta veterina byla bych moc ráda, ale nevím, nevím... Kam se hlásíš ty?

PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 13:41 

Já už se nehlásím nikam,čeká mě jen ten řidičák je mi 32 a jsem na mateřský tedy končím k 1,6.09 ale do září budu doma a pak snad jestli se něco nezvrtne půjdu dělat do jedních stájí na půl úvazku za stájníka :D

PříspěvekNapsal: 24 lis 2009 17:10 

Tak jen mírně aktualizuju téma:)

Skončila jsem na ČZU, na veterině jsem neuspěla... zatím :) Přístí rok to zkusím ještě jednou :) Na ČZU jsem ne chovu koní a celkem se mi to i líbí:) Chodíme na praxe do školních stájí jednou za 14 dní a jinak koně vidíme ještě při praktický anatomii koně - na přednášky máme velice milého a znalého profesora Rozinka, je to strašně fajn chlap a moc se mi líbí jak říká většinou : koníček to má tahle a kobylka tohle :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]